Vil i se mig være "uperfekt"?

Jeg havde en samtale forleden med min mor, hvor der blev stillet spørgsmål til, hvorfor jeg for det meste kun deler "de pæne ting" i min hverdag. Jeg svarede, at jeg bevidst valgte steder, hvor jeg føler mig tilpas i samt inspireret, hvilket typisk er i omgivelser som jeg synes er smukke.

Hvis jeg alligevel vælger at gå ud og købe en kaffe til ca. 50 kr, så vil jeg da klart hellere vælge en café/restaurant, hvor omgivelserne er smukke og inspirerende fremfor kedelige og semi-deprimerende.

Måske viser jeg oftest kun ting på mine sociale medier, som nogle mennesker vil mene har en hvis "status". Men det er fordi jeg oftest befinder mig i de omgivelser, bevidst og ubevidst. Ubevidst, fordi jeg sjovt nok arbejder deltids i et "designhus". Bevidst fordi jeg f.eks. ejer og elsker mit stel fra Royal Copenhagen. De her ting er en del af min hverdag, så hvis jeg lægger et billede ud af min kaffe herhjemme, ville det typisk være en kaffe i en kop fra RC. fordi jeg ejer flest kopper derfra. Så har jeg også nogle random disney kopper og en enkelt kaktus kop, men dem har jeg færre af og deler derfor ikke så ofte, når jeg så poster et billede på min IG story af min kaffe/the.

Det skal dog siges, jeg har altid elsket materielle ting. altid. Men det betyder ikke at det er bedre, og det ved jeg! Jeg personligt, er bare utrolig glad for at være omgivet af ting, som jeg personligt synes er meget smukke - så kan vi diskutere om det til tider er dyre ting. Det betyder ikke, at jeg ikke kan blive beskidt, drikke af en no-label kop eller se lidt sjusket ud i mit hjem.

Materielle ting er til at have det sjovt med, men det er ikke alt.

Jeg elsker idéen om at jeg køber kunst eller en drøm, som en person engang har haft, her i en materiel form. Det synes jeg er smukt og ret så cute.

Men et spørgsmål til jer der følger med, ønsker i at se mere af min "ikke så smukke hverdag", på mine sociale medier?

Følg med på min instagram

Xoxo Maria

Synes godt om