New in: Beige art from Desenio

|betalt samarbejde med Desenio|

Hey babes! Så blev det tid til en ny opdatering af mit lille hjem, eftersom der er kommet en ny lækker vibe på væggene. Jeg har valgt at gå efter lidt beige plakater, men fandt også lidt "praktiske ting" - det viser jeg længere nede.

Lige nu der har Desenio et KÆMPE sommerudsalg, så de plakater eller rammer i har gået at overvejet, ville ikke være tosset at bestille hjem nu.

Tjek deres hjemmeside ud HER

Links til de forskellige plakater: venstre, højre.

Kontoret har fået sig et nyt look, med disse to geniale plakater! Den nye er en "monthly planner", som jeg har haft kigget en del på, og nu måtte jeg bare have den hjem. Den passer bare perfekt inde i mit hjemmekontor!

Så nu har jeg både en ugentlig planner samt en månedlig planner. Jeg elsker virkelig at planlægge, så disse to plakater var en no brainer for mig, og de kommer til at være mig en kæmpe hjælp i hverdagen.

Tip: i kan købe en kridtpen med, så i netop kan skrive på glasset.

Inde i kontoret har jeg også et lille hjørne af smukke kvinder, her min venus statue og denne smukke illustration af to kvinder og nogle svaner - se nedenunder. Jeg synes simpelthen at det var så smukt, og det mindede mig om et maleri fra en af mine yndlings kunstnere, Hans Zatzka. Naturligvis blev jeg nødt til at få det hjem.

Virkelig, så fint og drømmende!

Link til kvinderne og svanerne.

Inde i stuen, har jeg fået opdateret min klassiske trio af billeder. Her i en mere beige variation... And i love it!

Jeg elsker virkelig at opdatere små ting i mit hjem, fordi de gør bare en kæmpe forskel.

I kan tjekke min forrige opsætning ud her til inspiration.

I kan finde plakater HER

I kan finde rammer HER

Find ekstra inspiration vha Desenios billedvægge HER

Xoxo Maria

Synes godt om