Snapshots

I sidste uge startede jeg min mandag med et rutinetjek hos hudambulatoriet. Jeg får tjekket mine modermærker regelmæssigt, og heldigvis for det! For første gang skal jeg nemlig have fjernet ét. Så det var en interessant mandag, haha.

Min tirsdag bød på lidt freelance arbejde, for en sød klient jeg har mig. Her fik jeg taget lidt billeder af produkter, som vi skal bruge til klientens sociale medier.

Min onsdag bestod af en kaffedate med min kære veninde, hvilket altid er fantastisk. Og vi var så heldige med vejret!

Min veninde og jeg er begyndt at træne sammen over zoom ca. 5 gange om ugen. Det er virkelig sjovt og en god motivation til at "få det gjort" her i corona-tiden.

Om lørdagen havde mine forældre inviteret lidt familie over til middag, så jeg smuttede lige en tur til Kerteminde.

Gæsteværelset var lige lavet færdigt da jeg ankom, og min mor havde lavet en sød lille minibar med lidt snacks og drikke.

Jeg blev i Kerteminde til i går, hvorefter vi kørte ind til mig og fik lavet endnu mere i min lejlighed - som jeg glæder mig til at vise jer!

I kan følge mig på Instagram HER for hyppigere updates!

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Min lejlighed: Update #2

Hej allesammen! Her kommer lige endnu en lille update på min lejlighed. I denne omgang blev der sat en ny hoveddør i, der kom en hylde op inde i stuen, og entreen blev gjort fin!

Her er lige et før/efter billede af min hoveddør! Jeg er bare så glad for den nye, det er utroligt hvor meget den har gjort både lydmæssigt (der var meget larm fra opgangen af) og varmemæssigt (før kom der vind ind konstant, og det var bare ret koldt i entreen).

Projektet inde i stuen var en meget lang hylde, som skulle sættes op langs med loftet. Før var der bøger over alt, som jeg måtte opbevare i min køkkenø hehe. Så efter bøgerne er kommet væk, kan jeg endelig få gjort min køkkenø fin! Det samme med hylden, der skal lige rykkes lidt rundt på bøger mm, så den bliver super flot!

Sidst men ikke mindst, fik jeg sat et par knager op i entreen plus en mega fin "tremme-hylde" i guld, som min sødeste papfar havde lavet til mig. Jeg synes det er blevet så hyggeligt! Så mangler jeg bare lige at finde nogle fine "kasser", som kan stå oppe på hylden til diverse ting. iiih det bliver så godt <333

I kan følge mig på Instagram, for daglige updates HER

I må have en rigtig dejlig uge!

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer