How I made my 2021 dreamboard

Hej allesammen, jeg fik her til aften (endelig) lavet mit dreamboard for året 2021. Hele pointen med at jeg laver et dreamboard er, at de drømme jeg har mig, kan jeg se visuelt hver dag, både bevidst og ubevidst. Dreamboards hjælper mig bl.a. med at komme tilbage til min rigtige vej, hvis jeg føler at mit liv er en smule kaotisk. Dreamboardet husker mig på samt guider mig frem til hvad der er vigtigst for mig personligt, hvilket giver mig motivation og glæde til at gå efter mine drømme.

Men hvordan laver man et dreamboard, og hvad skal det indeholde? Det jeg tænker på, når jeg laver mit er:

Hvad vil jeg gerne opnå, hvordan vil jeg gerne leve mit liv? Nyt job, uddannelse, kreative udfoldelser mm.

Hvad kunne jeg godt tænke mig (fysisk, psykisk)? Være mere positiv, de sko jeg går og drømmer om mm.

Hvilke drømme har jeg? Det kan både være store og små drømme. fx. rejse til USA (måske ikke lige pt.), købe ens første plante mm.

Hvad end du ønsker, kan du komme på dit dreamboard!

Når jeg har fundet ud af hvad jeg gerne vil gå efter, finder jeg nogle fysiske billeder som repræsenterer hver enkelte "drøm". F.eks. hvis jeg nu gerne vil lære at gå i spagat, så finder jeg et billede på nettet af én som går i spagat. Jo mere præcist du kan finde noget visuelt som repræsenterer din drøm, jo bedre - jeg photoshopper også mine billeder, så de bliver endnu mere præcise.

Når du så har fundet dine visuelle repræsentanter, af de elementer som du gerne vil tiltrække i dit liv, så printer du de billeder ud og klipper dem til. Herefter skal du have fat i en planche el.lign. hvor du kan lime dine billeder fast. Jeg kan personligt godt lide at finde ét citat for mit år, som jeg sætter i midten af min planche - en anden ting jeg gør er, at skrive "2021" i toppen af min planche.

Herefter skal du sætte det et sted, hvor du kan se det hver dag! Efter det er gjort, så har du dit dreamboard for året! Det kræver selvfølgelig at du gør noget aktivt, for at nå dine mål. Men jeg synes at det er en fantastisk metode, især hvis du også er et visuelt menneske, ligesom jeg.

Her er et par bider fra mit dreamboard. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at kunne gå i spagat, investere nogle penge, starte med at skrive en bog samt uppe mit følgetal på IG (i kan følge mig HER hehe) og meget meget mere!

Jeg håber det gav jer noget inspiration! Rigtig god aften <3

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer

Min lejlighed: update #1

Hey babes, jeg tænkte at jeg vil begynde at dele lidt af min rejse ift. at få gjort min lejlighed super flot! I går stod den på at bytte nogle værelser om, få sat forskellige hylder op og sorteret i alt jeg havde liggende samt planlægge kommende projekter, som jeg er mega spændt på! Så endelig følg med i min lejligheds udvikling, hvis det har interesse! Jeg opdaterer også min Instagram dagligt, som i kan tjekke ud HER

Rum 1 (walk-in/kontor):

Dette værelse har siden marts 2020 været mit soveværelse. Men da rummet har den gode størrelse, så skal det udnyttes til et fint walk-in samt kontor areal - efter min mening, hehe. Lige nu (billederne nedenunder) har vi sat nogle midlertidige bøjlestænger op indtil vi finder et "rigtigt" skab til tøjet. Lige nu er værelset også blevet et opbevaringsrum, men dette er bare en nødløsning, indtil min familie og jeg får bestilt de ting hjem som skal være i stedet. Men det begynder virkelig at tage form!

Rum 2 (soveværelse):

Dette rum var mit tidligere walk-in og opbevaringsrum - også kaldet "roderummet", whoops. Dette rum er nu blevet mit soveværelse, som stadig mangler at blive finpudset. Skrivebordet skal i hvertfald fjernes og højst sandsynligt erstattes med en lang kommode til tøj el.lign.

Rum 3 (stue/køkken):

Inde i stuen fik vi sat denne lange hylde op over tv'et. Jeg har virkelig manglet en hylde til mine bøger, så jeg er så glad! Der kommer lige en ekstra hylde på næste gang mine forældre og jeg laver videre i lejligheden.

Det var lige en hel dag vi fik brugt på lejligheden, men det er så dejligt når ens visioner er begyndt at komme til live, og når man har forældre som mere end gerne vil hjælpe til! Der er stadig nogle projekter at se til, men i det mindste har vi det sjovt imens. Jeg er i hvertfald mega træt i dag, så jeg vil gå tidligt i seng. Rigtig dejlig aften!

Xoxo Maria

Synes godt om

Kommentarer