5 lækre outfits til de mange julefrokoster!

Contains affiliate links

Outfit 1: 1. HER(blazer) HER (bukser)// 2. HER // 3. HER // 4. HER

Outfit 2: 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

Outfit 3: 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

Outfit 4: 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER

Hey ladies, nu er vi ved at nærme os de festlige dage i december måned. Jeg har derfor sat 5 outfits sammen til jer, som jeg synes kunne være super fede at have på til bl.a. en julefrokost eller bare en fest her i december. Outfitsene har jeg gjort en smule mere dramatiske end normalt, da jeg mener at man kan dresse en smule mere up i vinter sæsonen. Det femte outfit ligger nederst i dette indlæg, som et "bonus outift", da det faktisk kun skulle have været fire outfits til at starte ud med. Jeg kom så til at tease på min Instagram story med, at jeg havde 5 outfits til jer selvom jeg faktisk kun havde lavet 4, så jeg måtte lige lave et ekstra til jer, hahah.

Skal i til mange julefrokoster, og har i allerede outfits? Jeg skal til absolut zero styks, så det bliver til en stille og rolig december for mig. Men så kan jeg sidde og finde lidt lækre ting til jer ;)

I må have jer en mega dejlig dag!

Xoxo Maria

BONUS OUTFITTET:

1. HER// 2. HER// 3. HER // 4. HER

Dette outfit gav mig en smule Anastasia-vibes (fra disneyfilmen "Anastasia"), da hun har den mega smukke, blå velour kjole på. Årh jeg elsker seriøst den film og den er bare så undervurderet. Ligeså snart jeg så denne kjole, tænkte jeg bare "Anastasia". Så jeg blev nødt til at fuldføre outfittet med lidt inspiration fra den film.

Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Hej jeg er ny her på nouw og ville bare lige sige din blog er spændene jeg elsker at læse med når du laver blogindlæg håber du vil følge mig inde på nouw så skal jeg nok følge dig osse hvis du følger mig knus lise
nouw.com/dytbat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229