What's in my shoppingbag: Makeup edition

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Hey ladies! Jeg tænkte at jeg i dag ville dele min indkøbskurv med jer - beauty edition. Som i måske godt ved, så er Beautybay en af mine ynglings hjemmesider når det gælder makeup! De har nogle super gode mærker, og så er priserne en smule billigere end hvis du går i Sephora.

Det som lige nu ligger i min shoppingkurv er ting jeg bl.a. er ved at løbe tør for, her en ny BeautyBlender, Concealer og en transparent Brow Gel. Og så er der også nogle produkter jeg gerne vil prøve, her BH Cosmetics X Carli Bybel Deluxe paletten og en lækker læbe Scrub fra Beauty Bakerie. Jeg ejer i forvejen BH Cosmetics X Carli Bybels første palette, som jeg bruger rigtig tit. Farverne er super pigmenteret og jeg er vild med de highlighters, som følger med. Så jeg vil super gerne prøve hendes seneste udgivelse.

Jeg har det således, at når jeg løber tør for et produkt f.eks. en øjenbrynsgel, så prøver jeg gerne en fra et helt nyt brand. Jeg kan rigtig godt lide at sammenligne produkter, for at se hvilke der fungerer bedst for mig. Medmindre et produkt er så godt, at jeg ikke vil skifte det ud som f.eks. min Primer Potion fra Urban Decay. Men ellers er jeg virkelig åben for at prøve nye produkter, og så kan jeg jo også give jer et lille review på vejen.

Xoxo Maria

Synes godt om