What I bought & other wishes // Nelly Sale!

Indeholder tilknyttede links

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE

4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

7. HERE // 8. HERE // 9. HERE

10. HERE // 11. HERE // 12. HERE

Hey ladies! Som jeg før har sagt, så er jeg så småt igang med at opdatere min garderobe lidt her og der. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke rendte rundt i "afslapnings tøj" det meste af tiden. Hvor jeg så ellers er på arbejde og derfor er i uniform. Når jeg har nogle fridage og skal ud i offentligheden, så har jeg tit det samme problem, hvor jeg enten føler at jeg ikke har noget at tage på, eller at jeg tager nøjagtigt det samme på som sidste uge, hvor jeg havde et par fridage. Det bliver lidt kedeligt i længden, og det meste af mit tøj udstråler bare ikke den person jeg nu er - det er VIRKELIG lang tid siden jeg sidst har købt tøj, hahah!

Når jeg så rent faktisk gerne vil bruge lidt penge på tøj, bliver det ikke over 300kr da jeg er blevet ret cheap! Jeg er derfor all about sales, og holder virkelig godt øje med de gode deals. Jeg har f.eks. luret på dette bodysuit siden... det ved jeg ikke, jul? Jeg tror det var omkring jul. Men der var den sat til fuld pris, hvilket jeg ikke var helt nede med. Så jeg ventede indtil den kom ned med 70% - hvilket den stadig er, så grab it mens du stadig kan! Det samme gælder blusen, som jeg også har købt. Kommer det uder 100kr, så slår jeg til!

Men ihvertfald så ville jeg lige dele mine to nyeste køb samt en masse andre items, som jeg synes er nogle ret gode tilbud. Happy shopping!

Xoxo Maria

Synes godt om