V-Day outfit inspo!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Hey loves! Valentinsdag er lige rundt om hjørnet og jeg har fundet tre lækre og "easy-to-recreate" outfits til jer! Jeg har baseret dem på tre forskellige events som kunne ske den dag.

"The all out with your boo": Hvis i er så heldige at skulle ud og spise et romantisk sted (outfittet er mest tænkt til en restaurant) så er dette looket! Det er både sexet på en fin måde og ikke "over the top", men romantisk.

"The dinner with the ladies": Er du ligesom mig, single (and ready to mingle), og vil du hellere fejre Valentinsdag med dine bedste veninder? Outfittet er tænkt som et by-outfit, hvis i nu skal ud og have sushi og senere have nogle lækre drinks, så er dette klart et festligt og stadig romantisk outfit - aaand really hot, dat faux fur jacket tho'!

"The casual date": Er du og din boo ikke til alt det her kærligheds-restaurant-tjuhej, og vil i meget hellere slappe af, måske gå en tur eller tage i biffen? Så er dette afslappede, men stadig romantic-inspiret outfit klart et du kan hoppe i! Det er virkelig et lækkert outfit, og jeg elsker de metalliske elementer, som er i spil, i dette ellers meget lyserøde outfit.

Xoxo Maria

Synes godt om