Update på "mine kaotiske dage"

Godaften babes, nogle stykker af jer var ret interesseret i at høre, hvordan det går mig nu, siden mit lille meltdown, hehe. Så jeg vil i dette indlæg, komme med en "livs update" på mig. Hvis du ikke har læst mit første indlæg, omhandlende dette emne, så er linket til det lige her.

Nå, men der er jo egentlig meget jeg skal gå igennem, men jeg prøver at gøre det kort. Min sidste update bød på mig, som ikke vidste hvad jeg ville med mit liv, i en alder af 23 år. Jeg var panisk over min uddannelse som føltes forkert for mig, og bare generelt, føltes mit liv som et stort kaos. Jeg gav mig selv resten af januar måned, til at finde ud af "livets store spørgsmål" samt finde min vej i denne skøre verden. Jeg kunne mærke at jeg manglede mit drive, motivation og en form for excitement. Og det må man sige at jeg har fundet!!

Jeg har ikke en helt præcis plan for hvad jeg gør med det samme, men den sætter jeg mig ned og får lavet snarest - indtil videre er det hele i mit hoved. Men det spørgsmål jeg stillede mig selv, som virkelig (virkelig!!) har ændret mit syn på hele mit liv er: if you were living your life, how would you live it? - super simpelt ikke? haha. Det citat giver bare så meget mening for mig, og fik mig til at tænke mine drømme, min fremtid, de ting jeg manglede i mit liv og hvad har jeg egentlig lige gang i?!?!? Så jeg stillede mig selv bl.a. disse spørgsmål: hvad ville være mit drømmejob lige nu? Og efter dét hvilket job/uddannelse minder meget om mit drømmejob? Hvilke evner kræver mit drømmejob og hvordan får/forbedrer jeg de evner?

Aaaaaand I found it! Altså jeg har fundet mit drømmejob jeg ønsker mig, og jeg har fundet den uddannelse som kan styrke mine evner endnu mere til netop dét job. Jeg ved godt, at i gerne vil vide hvad det helt præcist er, men når jeg hverken har søgt uddannelsen el.lign. endnu, vil jeg gerne vente lidt med at dele lige dét med jer. Men ja... jeg har fundet min vej igen! Det føles helt fantastisk og jeg glæder mig så meget! Jeg er rent faktisk mega begejstret, som i nok kan læse, haha

Men hvad så med min nuværende uddannelse? Lige nu fortsætter jeg indtil jeg har søgt ind på den anden uddannelse. Jeg kan også finde på at droppe ud, hvis jeg finder mig et job som er relevant for min karriere (jeg har søgt en stilling, og jeg krydser fingre!!!!). Jeg skal nok skrive på min instagram hvis jeg dropper ud! Det er bare så dejligt at have en retning for én gangs skyld. Det er en fremtid jeg glæder mig til, og jeg ser frem til at lægge en masse arbejde i det. Det er sjovt at se tilbage på, hvor meget man rent faktisk kan formå at gøre på under én måned. Jeg er så glad!

Xoxo Maria

Synes godt om