Opdateret boligindretning | Nye "vinter" posters

i samarbejde med Poster Store

Hello guys! Jeg har været så heldig at samarbejde med Poster Store endnu en gang, men nu op til Black Friday. Wuhuu! Så ved i godt hvad det betyder... Jeg har en ret så god deal til jer!

Poster Store har igen været enormt generøse, og har sendt mig en masse fine plakater! Denne gang valgte jeg posters, som var lidt mere henne i et vinter tema, eftersom det jo snart er jul. Jeg kan rigtig godt lide idéen om, at bytte lidt forskellige standard-dekorationer ud, så de passer til de forskellige årstider. Men uden at jeg skal flytte rundt på hele min lejlighed. Her er plakater jo noget at det letteste at bytte ud, men som hurtigt giver et helt andet udtryk i hjemmet. Jeg er også utrolig glad for arkitektur, så det fik jeg blandet sammen med mine fine vinter plakater.

Plakaterne har jeg valgt at indsætte i Poster Stores flotte rammer i farven guld, men hvis i ikke er til guld, så har de et ret stort sortiment af forskellige farver samt materialer! Guld passer bare bedst ind i mit hjem, og så synes jeg bare at de er vildt flotte især når sollyset lige rammer dem! - hahah, "rammer", get it.

Eftersom jeg har samarbejdet med Poster Store før, så havde jeg i forvejen alle de rammer jeg havde brug for. Så jeg valgte at bestille lidt til min mor, som simpelthen har været så forelsket i de plakater, jeg har i mit hjem. Jeg glæder mig til at vise jer, hvordan de ser ud i hendes hjem! Dette var bare for at fortælle, at plakater også er en rigtig god gave her til jul - jeg kan i hvert fald anbefale det!

I anledningen af Black Friday, har jeg fået en kæmpe rabatkode til jer: marialauritzen55 Den giver jer hele 55% i rabat, på hele Poster Stores sortiment - bortset fra selection og rammer! Koden gælder t.o.m. den 30/11/2021, så i har nogle dage, hvor i kan få kigget deres plakater ordentligt igennem, og valgt det som passer til jer!

I kan læse mit forrige indlæg omkring Poster Store lige HER, og få jer noget inspiration.

Jeg håber i får jer en helt fantastisk weekend!

I kan følge mig på min Instagram her: Mariaalauritzen

Xoxo Maria

Synes godt om