Opdateret boligindretning | Nye billedvægge

i samarbejde med Poster Store

Hej babes! Jeg er så excited over at skulle vise jer små sneak peeks af mit hjem i dag. I får dog ikke alt at se i dag, da det netop skal handle om Poster Store! *excited clapping*.

Poster Store har været så søde (og enormt generøse) at sende mig en masse flotte posters og rammer, til mit lille sky castle. Og de kunne faktisk ikke have valgt et bedre tidspunkt at kontakte mig på, da jeg netop havde tænk på at få fat i nogle fine plakater, som ville passe til mit hjem.

Hvis i ikke allerede kender til Poster Store - hvilket jeg tvivler på, så er det en hjemmeside hvor du kan finde et kæmpe udvalg af de flotteste plakater og rammer.

Så hvis i fx er til et "beach house" aesthetic med lyse trærammer og plakater med strande/palmer, et guld-beige-pink aesthetic (ligesom jeg) eller noget helt tredje, så kan i være sikre på at finde jeres unikke stil inde på Poster Store.

Poster Store har også en sektion som hedder "billedvægge", hvor de simpelthen giver eksempler på utrolig mange unikke måder, hvordan netop du kan skræddersy din helt egen billedvæg. Jeg benyttede mig af denne funktion til bl.a. denne væg (se nedenunder), inde på mit kommende kontor. Da jeg ikke er den bedste til at overskue hvordan det hele kommer til at se ud, inden billederne er hængt op, så var dette jo klart en løsning for mig. Alt hvad du så skal gøre er, at vælge dine favorit plakater og rammer (og selvfølgelig hænge dem op, heheh). Jeg elsker det!

Poster Store udvider deres sortiment hver tirsdag, så du kan være helt sikker på at finde noget du kan lide. Oven i dét, så er plakaterne fremstillet af et bæredygtigt papir, men uden at de går på kompromis med den høje kvalitet af deres plakater.

Hvis i selv står og mangler lidt lækkert til væggene i jeres skønne hjem, så vil jeg lige forkæle jer med en rabatkode: Marialauritzen45 som giver 45% i rabat, som i kan bruge på de forskellige posters og rammer. Priserne er i forvejen ret gode derinde, men deres team og jeg blev enige om, at i lige skulle have en ekstra treat <33 Koden gælder fra i dag t.o.m. mandag d. 26/7/21 (gælder ikke Selection).

Happy shopping!

Xoxo Maria

Synes godt om