Om lørdagen fejrede vi fødselsdag!

Igår fejrede vi min skønne papsøsters (Mie) 23 års hos min mor og hendes far i Kerteminde. Vi fik en mega lækker, hjemmelavet drink til at starte med, imens Mie pakkede sine fødselsdagsgaver op. Jeg forærede hende 2 pakker farvede glas sugerør (med og uden knæk), som hun havde ønsket sig - hvis nogen skulle være nysgerrige. Sugerørene kan købes i Bahne - jeg kunne ikke finde dem online.

Mie havde sammensat en rigtig lækker ret, som vi fik serveret til aften. Så var hun så sød at købe tofu til bl.a. mig, da jeg helst ikke spiser så meget kød. Og lad mig sige jer! Denne version af tofu, som hun lavede, var helt fantastisk! Jeg fik opskriften med hjem så jeg håber at det bliver lige så godt, når jeg selv skal prøve at lave den.

Min papbror, Mikkel og hans kæreste, Simone, havde taget deres nye hvalp med over til os. Hun er seriøst noget af det sødeste!

Efter en lækker aftensmad og hyggelige samtaler, valgte vi at gå os en tur inden vi skulle have dessert. Så kunne hundene også lige blive luftet.

Her kan i se en lille bid af mit outfit. Jeg havde rent faktisk en kjole på, hvilket ikke sker så tit, nu hvor det stadig er en smule køligt.

Min mor bor rigtig tæt på stranden/havnen, så det er altid vores go-to tur når vi skal ud. Og så elsker hundene at løbe rundt på stranden, når der ingen andre mennesker er. Det er altid en vildt skøn tur!

Da vi kom tilbage, stod den på dessertid. Mie havde lavet denne fine makronkage med masser af bær og hindbær curd - mener jeg det var, haha. Nu er jeg ikke den helt store kagespiser, men den var delish.

Efter nogle timer, blev jeg kørt hjem til min lejlighed inde i Odense igen. Jeg tror klokken var 2 inden jeg kom i seng. Det har været en rigtig skøn dag, og det er altid dejligt at være sammen med familie. Håber i har jer en fantastisk dag idag!

Xoxo Maria

Synes godt om