NYX "Cosmic Metals". What Do I Think?

Hey ladies! Forleden fik jeg lige to styks Cosmic metals fra NYX med hjem. Jeg ejer i forvejen én, nemlig "Crystalized Metal", som jeg synes er fremragende! Så jeg tænkte at jeg ville prøve lidt flere i den metalliske kategori.

Jeg købte farven "Asteroid Aura" (the purple one), hvor jeg dog havde en mistanke om at den vil være en smule patchy. På selve swatchet jeg lavede i butikken, så den lovende ud, men I'm not gonna lie to you.... den er desværre en smule patchy, hvilket i også kan se på billederne. Jeg tror jeg påførte den 4-6 gange, og jeg var stadig ikke 100% tilfreds. Den er en smule svær at fordele ud på læben, således hvis du ikke har så meget produkt på applikatoren så forsvinder laget under. Så der skal meget på applikatoren, hver gang du laver et swipe. Den bedste teknik er nok bare at duppe produktet forsigtigt på. Men altså jeg synes stadig at farven er super smuk, og metal effekten er to die for! Wow wow wow.

Den anden farve jeg købte var "Fuchsia Fusion" (the pink one). Denne var en del nemmere at påføre, lidt ligesom den jeg havde i forvejen og er grunden til jeg bev så vild med de her Cosmic Metallic lippies. Der skulle ca 2 lag og så sad den der, og så har den ikke det problem med at den forsvinder, hvis du fordeler den med applikatoren. Så det er et kæmpe plus.. Farven er såååå smuk og igen, jeg er kæmpe fan af det shine altså. Holy moly!

Til sidst vil jeg bare lige nævne, at de begge to holder fint men jeg vil nok give den et nyt lag af og til. I forhold til om de smudger, ja det gør de! Så pas på med hvidt tøj because girl it's gonna stain!

Alt i alt vil jeg nok give dem 6/10.

Køb dem her: Asteroid Aura // Fuchsia Fusion

Xoxo Maria

Synes godt om