New in makeup - The bh cosmetics X Carli Bybel palette

Hey guys! Nu har jeg endelig fået fat på denne smukke palette, og det tog kun et år! Okay måske gjorde jeg ikke helt den store indsats på at få fat i den, men jeg er bare ikke så stor fan af, at skulle betale told eller andre former for afgifter på pakker uden for EU. Så da jeg så den på Beautybay, så måtte jeg bare have fat i den!

First up, så er paletten i et virkelig smukt, elegant og minimalisktisk design, med et "pude og perle design" uden på, som er blevet gjort glossy. Samt står der Carli Bybel og Bh Cosmetics i metallisk sølv skrift. I selve paletten finder du et spejl, 10 øjenskygger (både matte og glitrende) samt 4 highlightere.

I literally screamed when I opened it, den er bare så smuk og jeg kunne virkelig ikke fatte at jeg endelig havde den! Jeg har ikke en palette med farver som denne, så jeg var virkelig excited da jeg fik den. Men eftersom jeg kun kunne købe den over nettet, så kunne jeg jo ikke teste den med swatches, hvilket jeg altid gør inden jeg køber en palette. Men heldigt nok, så er den super pigmenteret, både øjenskyggerne og highlighterne. Og det skal lige siges at denne palette KUN kostede 160 kr!? Så jeg ville nok sige at dette er en af mine bedste køb, i hverfald inden for paletter.

Synes godt om