New in: Beauty

Hey beauties! Igår havde jeg lige en rigtig hygge-dag med min mor. Vi var ude og gå en lang tur, så tog vi på café hvor vi fik lidt frokost, og så blev der shoppet en smule. Jeg fandt lidt lækkert i Magasin og Matas, som lige skulle med hjem, hehe.

Det jeg fik hentet var en ny palette, nemlig "Heat" paletten fra Urban Decay, som jeg har villet have i så lang tid, og nu var den sat ned med 50%. Så købte jeg lidt nye vipper. Jeg elsker vipper fra Depend cosmetics, de er så fine i kvalitet og prisen er så overkommelig! Disse er deres nye "faux mink" lashes, som jeg glæder mig til at prøve! Der blev også lige købt en ny beauty-sponge, da jeg kom til at bruge mine to andre til et eksperiment med fake tanner, hahaha. Et par powder-puffs, som er ret handy-dandy når man bl.a. lægger makeup på andre eller når man har lagt basen af ens makeup først og helst ikke vil røre for meget ved den.

Det største køb igår blev en ny hårtørrer. Min gamle brændte desværre af under vores lille renovation af min lejlighed, så min mor var så sød at købe mig en ny - denne gang blev den pink, hvilket jeg er ret så begejstret over!

Ha' en mega dejlig dag babes!

Xoxo Maria

Synes godt om