My wishes for my birthday!

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Hey ladies! Jeg fylder 21 år her i næste uge, så jeg følte at det var tid til at dele lidt fra min øsnkeliste med jer! Jeg kan mærke at nu hvor jeg er flyttet hjemmefra samt er blevet mere voksen, ønsker jeg mig mere interiør/lidt "kedeligere" ting - selvom jeg bestemt ikke synes at de er kedelige, haha! Lige nu bor jeg i en ret stor lejlighed, som stadig mangler lidt møbler og dekorationer, så sådan noget ville jeg elske at modtage. Nu hvor vi er inde på emnet, så er jeg altså vild med at have lidt sære/statement items i min lejlighed. Her synes jeg at den guld enhjørning, som kan hænge på væggen ville passe meget fint ind!

Jeg samler også lige nu på lidt forskelligt fra Royal Copenhagen. Heriblandt de helt sorte riflet tallerkner, som jeg lige nu "kun" har tre af, hvor mit ønskede antal ligger på 6 indtil videre.

Nu er det ikke fordi at vi mangler en højtaler i lejligheden. Min roommate har været så god at købe en Sonos højtaler, som spiller sygt godt. Men jeg har nu crushet ret meget på højtaleren fra Marshalls i Creme farven. Synes den er super flot, især med de guld detaljer dér, uh!

Og selvfølgelig er der en form for beauty på min liste. Der er måske nogle som undrer sig over at jeg ikke hellere vil ønske mig den helt nye "Chocolate Gold" fra Too Faced. Grunden til at jeg vælger den første Chocolate palette er fordi jeg godt kunne tænke mig, at min samling starter sådan way back. Jeg har aldrig haft en palette fra Too Faced, hvilket er en smule mærkeligt da jeg virkelig elsker deres paletter! Men dette kunne være starten på en lækker samling, hahah.

Xoxo Maria

Synes godt om