My Christmas wishlist year 2019

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Hey ladies, så begyder der så småt at komme lidt julestemning her på bloggen! Jeg tænkte, hvis nogle af jer stod og simpelthen bare ikke vidste hvad i skulle ønske jer (haha luksusproblem alligevel), men så kunne jeg da lige dele lidt ud af min ønskeliste. Når jeg kigger på mine ønsker i år, kan jeg godt se at de er blevet en del mere "voksne"? Hvis man kan sige det sådan. Jeg ville f.eks. ikke have ønsket mig et sæt ildfaste fade fra Bitz for nogle år tilbage, men det er her vi er i livet nu - and I'm excited!

Når min familie ikke ved hvad de ønsker sig, så vil jeg altid lige spørge dem om de samler på noget. Jeg samler f.eks. på Royal Copenhagen og bestik fra Erik Bagger, og det vil jeg altid blive glad for at modtage. Og hvis man synes at det er super dyrt, så findes der jo også f.eks. Bitz som er en del billigere, men som stadig leverer god kvalitet samt nogle smukke produkter! I år kommer der også nogle smukke (og meget billige) rødvinsglas på listen (NR. 5). Jeg har nu stået i nogle situationer, hvor jeg simpelthen ikke havde nok rødvinsglas, så det måske på tide at samle lidt på det.

Andre ting, som jeg også tænker over når jeg laver min ønskeseddel, er selvfølgelig forskellige prisklasser, men også kategorier. Så jeg har altid nogle ønsker indenfor: Køkken, Bolig, Tøj, Skønhed og Andet. Og ja, "køkken" har fået sin egen kategori, haha. Jeg synes det er så meget mere overskueligt at gøre det på den måde. Inden for kategorien "bolig" vil jeg have noget som sengetøj, tæpper og bøger eksempelvis. Hvor i kategorien "tøj", har jeg i år ønsket mig lidt sportstøj og smykker, som jeg også føler man altid kan bruge, ihvertfald smykkerne ;) "Skønhed" har også sin egen kategori, og ja det er ingen hemmelighed at jeg eeeelsker makeup! Så nye paletter, makeupbørster, parfumer og cremer kan jeg altid finde noget af. "Andet" kategorien er lidt en mix, men består lige nu af et par lækre høretelefoner, som jeg har linket til jer. Men det vil typisk være nogle tech-ting, som jeg vil skrive ind her.

Jeg håber lidt at det gav noget inspiration til jer, som måske ikke har lavet en ønskeliste endnu. Eller til jer som bare mangler lidt inspiration. Hav en helt fantastisk dag angels!

Xoxo Maria

Synes godt om