Min lejlighed: Update #2

Hej allesammen! Her kommer lige endnu en lille update på min lejlighed. I denne omgang blev der sat en ny hoveddør i, der kom en hylde op inde i stuen, og entreen blev gjort fin!

Her er lige et før/efter billede af min hoveddør! Jeg er bare så glad for den nye, det er utroligt hvor meget den har gjort både lydmæssigt (der var meget larm fra opgangen af) og varmemæssigt (før kom der vind ind konstant, og det var bare ret koldt i entreen).

Projektet inde i stuen var en meget lang hylde, som skulle sættes op langs med loftet. Før var der bøger over alt, som jeg måtte opbevare i min køkkenø hehe. Så efter bøgerne er kommet væk, kan jeg endelig få gjort min køkkenø fin! Det samme med hylden, der skal lige rykkes lidt rundt på bøger mm, så den bliver super flot!

Sidst men ikke mindst, fik jeg sat et par knager op i entreen plus en mega fin "tremme-hylde" i guld, som min sødeste papfar havde lavet til mig. Jeg synes det er blevet så hyggeligt! Så mangler jeg bare lige at finde nogle fine "kasser", som kan stå oppe på hylden til diverse ting. iiih det bliver så godt <333

I kan følge mig på Instagram, for daglige updates HER

I må have en rigtig dejlig uge!

Xoxo Maria

Synes godt om