Header


image1

Hey guys! Nu har jeg endelig fået fat på denne smukke palette, og det tog kun et år! Okay måske gjorde jeg ikke helt den store indsats på at få fat i den, men jeg er bare ikke så stor fan af, at skulle betale told eller andre former for afgifter på pakker uden for EU. Så da jeg så den på Beautybay, så måtte jeg bare have fat i den!

image3-igen

First up, så er paletten i et virkelig smukt, elegant og minimalisktisk design, med et "pude og perle design" uden på, som er blevet gjort glossy. Samt står der Carli Bybel og Bh Cosmetics i metallisk sølv skrift. I selve paletten finder du et spejl, 10 øjenskygger (både matte og glitrende) samt 4 highlightere.

image2-igen

I literally screamed when I opened it, den er bare så smuk og jeg kunne virkelig ikke fatte at jeg endelig havde den! Jeg har ikke en palette med farver som denne, så jeg var virkelig excited da jeg fik den. Men eftersom jeg kun kunne købe den over nettet, så kunne jeg jo ikke teste den med swatches, hvilket jeg altid gør inden jeg køber en palette. Men heldigt nok, så er den super pigmenteret, både øjenskyggerne og highlighterne. Og det skal lige siges at denne palette KUN kostede 160 kr!? Så jeg ville nok sige at dette er en af mine bedste køb, i hverfald inden for paletter.

image1-igen

Jeg kan kun sige en mindre god ting omkring denne palette og det er at der er "fallouts". Dog er det ikke så slemt, jeg havde dog set nogle videoer på youtube omkring denne palettes fallout, men det er slet ikke slemt. Og hvis du lægger din øjenskygge før din foundation, concealer and so on, så er det jo ikke et promblem at all. All in all, er jeg meget tilfreds med BH Cosmetics X Carli Bybel paletten. Det som du får for den pris er amazing! Jeg har også set for et stykke tid siden, at Carli Bybel har lavet endnu en palette, dog større! I kan se hende præsentere samt swatche hendes nye palette right HERE. Jeg regner med at købe den i den nærmeste fremtid, håber dog ikke at der skal gå 1 år mere, før jeg får fingrene i den... so stay tuned. I kan købe BH Cosmetics X Carli Bybel paletten lige her! Et lille tip, hvis du ikke allerede har en øjenskyggeprimer, så bliver du nødt til at skaffe dig en. Farven samt holdbarheden er 100+ gange bedre med en primer, I swear! Min favorit øjenskyggeprimer er fra Urban Decay "primer potion" i "original". Primeren kan forhandles lige her.  

Xoxo Maria

   

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments