Header
DIY


before-and-after-done

Good evening loves! Jeg faldt for leden over en video på youtube, hvor der blev vist dette marmor film blive sat på et køkkenbord. Jeg tænkte med det samme, at det var noget jeg selv havde lyst til, at have på min skrivebord samt mange   andre   steder, hahah *being extra*. Jeg fandt noget marmor film, som jeg godt kunne lide - og så til en virkelig god pris LINK. Jeg købte 2 ruller af dette til en samlet pris £12,34, ca 110 kr, hvilket er utroligt billigt eftersom jeg både fik ordnet mit skrivebord, kommode, og to bunde i mit klædeskab - og så har jeg stadig ret meget tilbage! Jeg købte det mest fordi at overfladerne i mit klædeskab, som jeg har købt brugt, var så grimme og ridset, så det kunne jeg ikke holde ud at kigge på. Og så trængte mit skrivebord også lige til lidt kærlighed.

I kan lige få lov til at se et "close-up" på mit skrivebord, som alligevel er en del ridset. Det er vasket og tørret af her! :

img_0754

Min måde at gå igang med denne diy, var først at fjerne alle tingene på overfladen samt vaske og tørre overfladen af, så den er helt clean. Herefter målte jeg længden og bredden (MATH-TIME) på overfladen og fik det målt ind på marmor filmen. Bagsiden af filmen ser sådan ud, hvor der er nogle linjer du kan følge, så det bliver helt lige når du skal klippe. (Jeg valgte dog at klippe det 1-1,5 cm større, bare for en sikkerheds skyld.)

img_0758Efter at filmen var klippet ud, lagde jeg det på min valgte overflade, for at se om det nu passede helt præcist.

img_0759

Efter det fandt jeg noget, som jeg kunne glatte filmen ud med lige så snart, at jeg ville begynde at klæbe det på. Filmen er ligesom et stort "klistermærke", så for at undgå luftbobler så ville det være en god idé at glatte den ud. Jeg kan klart anbefale at bruge et kort, dankort el. lign.

img_0761

Og efter i har gjort det over hele overfladen, så er i egentlige færdige! Det er så simpelt, og så ser det virkelig godt ud!

after

Som sagt så gjorde jeg det også ved min kommode og klædeskab!

img_07701 before-and-after-2

Jeg håber det kunne giver jer nogle idéer til et par diy's! Og endelig tag mig (mariaalauritzen), hvis i nu lægger jeres resultat op på instagram - jeg ville elske at se jeres kreationer! *love*

Xoxo Maria


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments