Jeg "upper" mit sneaker-game!

Indeholder tilknyttede links

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Hey guys! For ikke så længe siden faldt jeg i snak med min veninde omkring sneakers. Now, jeg er på ingen måder en “sneakerpige”, men det er min veninde og trust me, hun har en vild samling! Som i nok har fundet ud af elsker jeg stiletter og støvler, og jeg tror at de eneste par sneakers jeg ejer er 3 forskellige Converse (som jeg har haft siden folkeskolen), et par arbejdsko og et par som er alt for store (sælger dem på min Tradono Maria Lauritzen), hahah. Jeg har måske også følt, at nu hvor mit sneakergame har været non-excisting, så har det været for svært at følge med i hvad der er in ift. den kategori.

Hvis jeg nu er inde og shoppe lidt online, så undgår jeg typisk "sneakers" kategorien da den er for overvældende for mig. Det lyder så dramatisk. Men jeg ved ærligt ikke hvor jeg skal starte. Men men men piger, det er sket og jeg har set min frygt i øjnene. Og med mit kære ocd, fik jeg kigget ALT igennem. Jeg har nu set alle sneakers på Asos, hahah.

Min collage er mit resultat, som jeg vil dele med jer. Jeg har dog gemt lidt flere, hvilket var ret overraskende for mit vedkommende. Så nu må vi se om jeg ikke får købt nogle sneakers i den nærmeste fremtid, jeg er ihvertfald blevet ret vild med dem. I get it now people, hahaha!

Xoxo Maria

Synes godt om