Guide: how to get thicker looking brows!

Hey piger! I dag vil jeg vise jer, hvordan jeg laver mine bryn ekstra full samt mere pjusket. Jeg elsker at skifte mine bryns størrelse og facon. Den sidste måned har dette dog være mit go-to look. Det er så nemt at lave, det tager ca 5 min, hvilket er en del hurtigere end de klassiske "instagrambryn" hvis du spørger mig!

welcome to my face hehe. Jeg ville lige vise jer mit helt naturlige bryn, hvor jeg kun har redt dem igennem med en brynbørste. Hvis i var interesseret, så har jeg aldrig rigtigt plukket mine bryn, måske et enkelt hår eller to, mere spænding har jeg ikke brug for dér.

De produkter i skal bruge, for at kunne acheive de her fyldige bryn, er: En transparent sæbe, min er fra Pears (jeg købte den over Amazon). Og en bryn pomade (ikke en powder, da den ikke vil fungere så godt ovenpå sæben. Men en gel lign. er rigtig god!) min er fra Rimmel London i farven "dark brown" (kan købes i bl.a. Matas).

Quick guide med sæben:

Step 1: Du hælder en smule vand på sæben.

Step 2: Du gnider din brynbørste/spoolie brush ned i sæben, som er våd. Du kan sagtens se når du har fået noget af sæben på børsten.

Step 3: Du redder nu dine bryn igennem med din brynbørste, som har sæben på, og former her dit bryn som du vil. Du vil hurtigt lægge mærke til at dine brynhår bliver stive samt lidt svære at forme, efter lidt tid med sæben i.

(sorry for det dejlige close-up af mine pore og jeg) Jeg har her valgt at fylde mine bryn ind med en bryn pomade. Jeg skifter lidt med at fylde dem ind og lade vær, da jeg synes at sæben giver ret meget i sig selv. Men nu kan i jo prøve at lege lidt med det! Hvis i får lyst til at prøve det, må i meget gerne tagge mig, så jeg kan se jeres fine resultater!

Xoxo Maria

Synes godt om