How I make my home smell extra amazing! (on a budget)

Hello babes! I dag vil jeg dele min lille "hemmelighed", til hvordan jeg får mit hjem til at dufte utroligt lækkert. Hver gang jeg har gæster på besøg, får jeg at vide at mit hjem dufter lidt af kokos eller vanilje, hvilket der her kommer en lille afsløring på.

Jeg bruger 2 forskellige duftlys samt to forskellige duftpinde i to værelser.

I mit køkken/stue bruger jeg en enkelt af disse duftpinde fra Sinnerup med duften "pære & fresia" i den store størrelse. Denne har været tom i 1 år nu, men den giver stadig en god duft, så jeg lader den bare stå indtil den ingen effekt har.

Kombineret med duftpindene, bruger jeg et duftlys kaldet "Väldoft" fra Ikea (se nedenfor). Dette duftlys kalder jeg for "cafélyset", da det dufter lidt af en cappuccino blandet med lidt vanilje og kanel.

Denne kombi gør altså at min stue/køkken dufter viiiildt lækkert! Lyset har jeg ikke engang tændt særlig tit, og når jeg har, så er det ikke mere end 15 min. jeg lader det brænde - det er rigeligt.

I det andet rum, som er mit soveværelse, her har jeg duftpinde igen fra Sinnerup. Denne gang er de med duften "kokos & lime", ugh denne her, delicious! Jeg har kun kunne få fat i den lille af dem, men den kommer også i den store størrelse ligesom "pære & fresia".

Kombineret med "kokos & lime" har jeg endnu et duftlys fra Ikea, kaldet "Höstvärme" Dette lys blev jeg så hooked på, og duften fungerer så fint hele året rundt - selvom det var lavet til efterårs sæsonen, hahah.

Fortæl mig hvis i prøver nogle af kombinationerne af! Hvad er i mest fan af, duftlys eller duftpinde?

Følg mig på Instagram HER og ha' en mega dejlig aften!

Xoxo Maria

Synes godt om