How I made my 2021 dreamboard

Hej allesammen, jeg fik her til aften (endelig) lavet mit dreamboard for året 2021. Hele pointen med at jeg laver et dreamboard er, at de drømme jeg har mig, kan jeg se visuelt hver dag, både bevidst og ubevidst. Dreamboards hjælper mig bl.a. med at komme tilbage til min rigtige vej, hvis jeg føler at mit liv er en smule kaotisk. Dreamboardet husker mig på samt guider mig frem til hvad der er vigtigst for mig personligt, hvilket giver mig motivation og glæde til at gå efter mine drømme.

Men hvordan laver man et dreamboard, og hvad skal det indeholde? Det jeg tænker på, når jeg laver mit er:

Hvad vil jeg gerne opnå, hvordan vil jeg gerne leve mit liv? Nyt job, uddannelse, kreative udfoldelser mm.

Hvad kunne jeg godt tænke mig (fysisk, psykisk)? Være mere positiv, de sko jeg går og drømmer om mm.

Hvilke drømme har jeg? Det kan både være store og små drømme. fx. rejse til USA (måske ikke lige pt.), købe ens første plante mm.

Hvad end du ønsker, kan du komme på dit dreamboard!

Når jeg har fundet ud af hvad jeg gerne vil gå efter, finder jeg nogle fysiske billeder som repræsenterer hver enkelte "drøm". F.eks. hvis jeg nu gerne vil lære at gå i spagat, så finder jeg et billede på nettet af én som går i spagat. Jo mere præcist du kan finde noget visuelt som repræsenterer din drøm, jo bedre - jeg photoshopper også mine billeder, så de bliver endnu mere præcise.

Når du så har fundet dine visuelle repræsentanter, af de elementer som du gerne vil tiltrække i dit liv, så printer du de billeder ud og klipper dem til. Herefter skal du have fat i en planche el.lign. hvor du kan lime dine billeder fast. Jeg kan personligt godt lide at finde ét citat for mit år, som jeg sætter i midten af min planche - en anden ting jeg gør er, at skrive "2021" i toppen af min planche.

Herefter skal du sætte det et sted, hvor du kan se det hver dag! Efter det er gjort, så har du dit dreamboard for året! Det kræver selvfølgelig at du gør noget aktivt, for at nå dine mål. Men jeg synes at det er en fantastisk metode, især hvis du også er et visuelt menneske, ligesom jeg.

Her er et par bider fra mit dreamboard. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at kunne gå i spagat, investere nogle penge, starte med at skrive en bog samt uppe mit følgetal på IG (i kan følge mig HER hehe) og meget meget mere!

Jeg håber det gav jer noget inspiration! Rigtig god aften <3

Xoxo Maria

Synes godt om