En tur til min hjemby aka Sønderbronx

Hello babes! I onsdags tog min familie og jeg tilbage til min hjemby (Sønderborg), hvor min mor og jeg viste Thomas og hans datter rundt. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderborg af, men jeg betragter også Haderslev som min hjemby, da jeg flyttede dertil i 5. klasse - 1.g i gymnasiet. Hvor jeg flyttede hen efter 1.g i gym, kan blive et helt andet indlæg - hvis det har interesse, haha. Men tilbage til i onsdags :)

Vi kørte tidligt, omkring kl 9:30 for at kunne få det meste ud af dagen. Vores mini-roadtrip skulle gå fra Sønderborg - Haderslev - Kolding (nærmere Kolding storcenter hehe) og så tilbage til Odense. Så vi startede med at tage færgen fra Bøjden til Fynshav, og kørte her ind til sønderborg.

Nu har jeg ikke været i Sønderborg, siden jeg mistede min far, hvilket var sidste år i juli. Han boede her, og derfor er der en masse minder fra alle de gange jeg besøgte ham. Vi skulle faktisk også ind til vores bedemand, som havde hjulpet til med min fars bisættelse. Da han har "passet" på min fars urne siden far gik bort, og nu var det endelig på tide at få ham hjem.

Det er nu ret vildt så meget Sønderborg har ændret sig i alle de år! Jeg synes virkelig at stranden, skovene og havnen er et besøg værd! Her er så hyggeligt, og især stranden er blevet sat så fin i stand. Så hvis i skulle komme til Sønderborg en dag, så tjek lige de tre ting ud :)

Vejret var jo helt perfekt til en lang gåtur. Vi gik fra slottet, langs strandpromenaden og ud til "den sorte badeanstalt", oooog så tilbage igen. Så hen til havnen og oppe på gågaden.

Fandt lige lidt cool street art på "den spanske trappe".

Efter vi havde gået lidt rundt ved havnen og stranden, tog vi ind og spiste på "Brøggeriet" - stedet hvor vi stortset altid spiser når vi er i Sønderbronx.

Vi tog herefter en tur i Borgen, og kørte videre mod Kolding. Vi fandt ud af at vi ikke lige kunne nå en tur i Haderslev samme dag, så det må blive en anden gang. I Kolding tog vi (selvfølgelig) i storcentret, hvor der blev shoppet en smule. Jeg skal nok vise jer hvad jeg fik købt, men det bliver i et andet indlæg ;)

I må have jer en mega dejlig dag, angels <3

Xoxo Maria

Synes godt om