En tur hos Creative Space, Odense

Hej allesammen! I sidste uge havde jeg besøg af én af mine bedste veninder, Johanne. Hun fik introduceret mig til 'Creative Space' her i Odense, hvor man bl.a. kan male på en masse fint keramik. Vi fik booket os en tid og tog afsted i onsdags - sidste uge.

Selve stedet er virkelig gennemført og hyggeligt. Overalt står der keramik, som man kan få inspiration af!

Inden man vælger sin keramik, får man lige en hurtig introduktion til de forskellige malinger, redskaber og metoder, hvilket var ret nyttigt. Efterfølgende bliver man vist til sit bord, hvorefter du kan gå på udkig efter den keramik du vil male på.

Creative space er også udstyret med en super fin kaffebar, så man kan nyde en lækker latte mens man maler, hvilket er et kæmpe plus hvis du spørger Joe og jeg, hehe.

Når man booker bord hertil, har du det vidst i 2 timer. Johanne og jeg blev dog i 4 timer, whoops, men da der ikke var booket efter os, fik vi lov at blive - det skal i nok lige være lidt opmærksomme på. Ovenover kan i se mit meget smukke mesterværk inden det blev brændt, haha. Farverne bliver meget kraftigere efter koppen er brændt. Jeg valgte nogle pastelfarver og malede et lille bøvet ansigt på den, det syntes jeg var ret sjovt.

Inden man tager derfra, får man lavet en lille seddel med beskrivelse af sit færdiglavet produkt, og en dato på hvornår man kan hente det. Det tager ca. 1 uge, hvor min blev hentet idag (torsdag d. 23), man skal bare huske at tage sedlen med, når man afhenter.

Her er mit krus i sin fulde pragt! Jeg synes at den er blevet sååå fin, hahaha.

Mit "too much" gen, har været på spil igen... Kommer tit til at lave lidt for meget på én ting, det er bare så svært at stoppe, hahah.

Jeg er blevet total hooked på dette koncept, og jeg glæder mig til at komme ind og lave nogle flere keramik-ting. Har i været inde og prøve Creative Space?

I må have jer en dejlig aften!

Xoxo Maria

Synes godt om