En helt perfekt onsdag!

Hej allesammen! Igår havde jeg en aftale med min mor og hendes kæreste, Thomas, at vi skulle ud og tage lidt "kæreste-billeder af dem. Min mor havde til at starte med kontaktet en anden, måske mere professionel fotograf end undertegnet her. Men vi blev enige om at det kunne blive endnu mere hyggeligt, hvis det var mig som tog billederne.

Vi kørte ud til Langesø her på Fyn, hvor vi tog billederne som faktisk ikke blev så ringe endda. Mine fotoskills med mit kamera skal dog lige genopfriskes... en del!

Efter billederne blev taget, havde vi spottet et super fint is-hus, som vi blev ret så fristet af. Min is bestod af 1 kugle astronaut-is og 1 kugle hindbærsorbet - jeg elsker sorbet-is!!

Vejret var i den grad helt perfekt!

Jeg kørte med hjem til min mor i Kerteminde, hvor vi grillede til aften og fik lidt lækkert at drikke. Thomas' to døtre var også hjemme, og vi fik i fællesskab set alle de gode (og ikke så gode) billeder igennem på storskærm - hvilket var et hit! Efter en mega hyggelig dag/aften, kørte min mor mig hjem til min kære lejlighed inde i Odense. Det var en helt perfekt dag.

Xoxo Maria

Synes godt om