Book tip: "Milk and Honey"

Hej allesammen, mange af jer kender sikkert allerede til denne smukke samling af digte fra Rupi Kaur, eftersom den har floreret rundt på de sociale medier i et stykke tid nu. Alligevel vælger jeg at skrive en smule om bogen her på bloggen, da den helt seriøst er en af de første bøger, som har fået mig til at græde irl. Bogen er inddelt i 4 dele, "the hurting", "the loving", "the breaking" og "the healing". Jeg har ærligt talt sat så mange "æselører" i mit eksemplar, både fordi der var enormt mange gode quotes samt grafik til Instagram, men mange af siderne fik også et buk, da siden enten havde noget opmuntrende, hjerteskærende eller skønt at fortælle, som jeg gerne vil vende tilbage til en anden dag.

Jeg kunne relatere enormt meget til hendes digte omkring hendes "fraværende" far. Nu vil jeg ikke komme for meget ind på det, da det næsten burde være en bog for sig, men jeg havde ikke det bedste forhold til min far. Forholdet til min far blev dog overraskende fantastisk de sidste to år han var på denne jord. Den måde Kaur fortæller om hendes oplevelser med sin far på, gjorde så ondt på mig, da det mindede så meget om mit "gamle forhold" til min far - hvilket forevigt vil være en knude i min mave. Bogen er både hjerteskærende men også helende. Den giver dig lov til at gå alle dine følelser igennem, og får dig til at reflektere over bl.a. din smerte, din healing, glæde samt women-empowerment. Hvilket jeg synes er ret fantastisk.

Jeg vil klart anbefale bogen til dig, der har brug for at høre, at din smerte ikke er alene. Du går måske igennem noget og har brug for lidt opmuntring samt empowerment. Det kan også være at du har brug for en cool, lille tabletop bog eller content til din IG, hvilket også er okay, da den er enormt "instagramable" haha. But in all seriousness, så er denne bog virkelig skøn!

Dette var bare et lille tip fra mig af, håber i får jer en fantastisk dag!

Xoxo Maria

Synes godt om