Birthday Makeup!

Hey ladies! Jeg blev i sidste måned fejret af min familie, hvor jeg fyldte 21 år. Her var jeg så heldig at få en masse lækre goodies i gave. Jeg ønskede mig en del makeup i år, og man må sige at my prayers got answered!

Min mor besøgte mig i Odense dagen før min fødselsdag, hvor vi så tog ud for at finde gaver til mig. Vi tog i Magasin for jeg ved at de forhandler Too Faced og jeg ønskede mig den klassiske Chocolate Palette. Nu da vi var inde i "Sephora-området", kiggede jeg lige i deres udsalgs sektion. And to my surprise, havde de virkelig meget fra ABH, hvilket er et mærke jeg elsker! Jeg fik her ABH x Nicole Guerriero glow kit, til over halv pris!! Der var også deres Lip Palette, både nogle creme og powder contour paletter samt deres Aurora Glow Kit. Men det var så lækkert, at få fat i denne palette, den er seriøst så smuk! Kan helt klart anbefale.

I min makeup kollektion har jeg en del nude øjenskygge paletter, men desværre ikke så mange power farver, if you know what i mean? Så jeg har længe ønsket mig en palette med mange stærke farver, som også er godt pigmenteret og en jeg rent faktisk kan linke til når jeg bruger den i mine makeuplooks. Dem jeg har lige nu er der ikke noget mærke på, så jeg aner ikke hvor de er fra, og kan derfor ikke linke dem til jer, når jeg bruger dem i mine looks. Jeg blev så glad da jeg fik denne palette fra NYX. Jeg har kun prøvet de to gule farver indtil videre, men det ser ret godt ud. Glæder mig til at prøve flere af farverne!

Det sidste beauty produkt jeg fik var denne NYX Cosmic Metal Liquid Lipstick. Holy Moly hvor er den smuk på!!! Jeg er kæmpe fan, og jeg kan ikke vente til at jeg får flere hjem i andre farver!

LINKS:

Too Faced Chocolate Palette HER

NYX Palette HER

NYX Lip (Celestial) HER

Xoxo Maria

Synes godt om