Beauty tip: Rituals solcreme

i samarbejde med Rituals

Hello babes! Jeg starter lige ugen med et beauty tip, som jeg tror vi alle sammen godt kunne bruge. Om du er på ferie sydpå eller hjemme i den danske sommer, så er solcreme altså et must - ja, også i vinterperioden. Jeg har modtaget denne fine ansigtssolcreme fra Rituals, med hele SPF 50 - jeg tror måske deres PR team har luret lidt på min lyse hudfarve, hahah. Men den fås også med SPF 30.

Ansigtssolcremen er koralrev sikker, dvs. den overholder den hawaiianske lov for koralrev sikre solcreme, så du kan trygt bade i havet uden en negativ indvirkning på koralrevet - er det ikke fedt! Selve følelsen af denne solcreme er så luksuriøs! Den tørrer hurtigt uden at efterlade en "fedtet/skinnende" overflade på huden, så du kan faktisk lægge makeup lige efter - lidt ligesom en almindelig ansigtscreme. KÆMPE PLUS!

Duften af produktet er ligesom alle andre produkter fra Rituals, helt fantastisk! Den dufter af high-end solcreme, hvis det giver mening? Og så er størrelsen også perfekt at have med i en håndtaske.

Ansigtssolcremen kan købes lige HER

Denne solcreme fås også i større version til kroppen lige HER

I må have jer en dejlig mandag!

Følg mig på min Instagram:@mariaalauritzen

Xoxo Maria

Synes godt om