Beauty tip: Niacinamide

i samarbejde med Rituals

Hello babes! Jeg vil i dag introducere jer til mit nye medlem i min daglige hudplejerutine. Dette lille men kraftfulde produkt har virkelig gjort en stor forskel, når det kommer til hudfarven i mit ansigt (synes jeg selv). Jeg har lagt nogle før/efter billeder ind længere nede, så i kan se forskellen.

Det er ikke en overraskelse at jeg er meget lys i huden, hvilket til tider kan være lidt træls hvis man skulle få nogle urenheder - hvilket jo selvfølgelig sker for alle. Men pga. min hudfarve ses det rigtig tydeligt, hvis min hud skulle være rød og irriteret. Jeg er dog "blessed" med en super fin hud, som sjældent har problemer. Men derfor ville jeg stadig gerne se, hvad dette produkt kunne gøre.

Jeg har nu testet denne lille booster i en måned (plus lidt til), og jeg kan tydeligt se en forskel, dér hvor jeg oftest har problemer. Jeg får oftest urenheder på min hage, og de efterlader typisk nogle mørke "plamager", som tager meget meget langt tid om at forsvinde. Og det var lidt de her plamager, jeg gerne ville teste Niacinamide på. Jeg har brugt produktet lidt sporadisk, men overall ca. 2 gange om dagen (morgen og aften). Det kræver ikke mere end 5-6 dråber (det er det jeg har brugt), for at dække hele ansigtet samt halsen - Rituals anbefaler 4-5 dråber!

Før-billede fra d. 19. august 2020

Før-billede fra d. 2. januar 2021

Før-billede d. 17 februar 2021

Før-billede d. 20 april 2021

Alt i alt er jeg utrolig tilfreds med min hud, og som sagt har jeg mest "problemer" med mørke plamager efter urenheder. Men jeg håber i kan se de små mørke plamager på og omkring min hage, på billederne ovenover.

Så vil jeg lige vise jer nogle efter-billeder:

Jeg har kun ordnet mine bryn samt puttet lidt mascara på, til disse billeder. Jeg kan tydeligt se en forskel, og jeg er bare blevet så glad for dette produkt. Jeg ville i hvert fald lige dele det med jer, hvis nogle af jer sad med lignende hudproblemer.

Synes godt om