Korean facemask

Hey guys! Så for ikke så længe siden, prøvede jeg denne maske fra Oh K! Jeg har været lidt på udkig efter nogle (sjove) masker, som jeg kunne prøve, hvor denne virkelig fangede min opmærksomhed. På maskens "forside" står der "Intense hydration snail sheet mask". Jeg havde ikke rigtigt hørt om nogle beauty produkter, hvor man brugte snegle, men det er åbenbart en ting. Jeg var dog ikke helt overbevist om der var snegl i. MEN! Omme på bagsiden, står der under ingredienser "snail secretion filtrate", hvilket skulle være "snegleslim".

Jeg tænker så hvordan snegleslim kan være godt for huden? Så jeg søgte lidt rundt for at finde et svar. Og Snail secretion filtrate indeholder altså naturlige syrer og elastin, som får huden til at se "smukkere" ud samt beskytter den huden. Det kan også hjælpe på acne ar, acne forebyggelse og så fugter det huden. Hvilket jeg ikke anede, men det er jo super smart!

Masken skulle så hjælpe min hud ved at give den mere fugt. Min hud ligger desværre til den lidt tørre side, så jeg er altid klar til at prøve noget, som kan give den noget mere liv. Det var første gang at jeg prøvede en sheet maske, hvilket var en smule interessant. Jeg har set dem så mange steder på de sociale medier, og følte at nu måtte jeg prøve én. Instagram made me do it.

Alt i alt så synes jeg at masken virker fint. Den holder hvad den lover, ihvertfald i mit tilfælde, hvor jeg ledte efter en maske som gav noget fugt. Prisen er også super overkommelig, hvilket er et lækkert plus. Og så er den også virkelig sjov at prøve, hahah.

Har i selv prøvet nogle "specielle" produkter?

Masken kan købes her

Xoxo Maria

Synes godt om