A breakup guide: 11 tips to feel better

Hey ladies, her kommer 11 tips til at komme igennem et "breakup". Denne liste er typiske ting som hjælper mig videre, så jeg tænkte at nogle af jer derude måske kunne bruge min liste til at komme igennem nogle (til tider) ret hårde perioder i livet. Jeg vil også bare huske jer på, at denne følelse som i sidder med, ikke er permanent, og at i kommer ud på den anden side meget stærkere. Men lad os bare komme igang med min lille "guide", heheh.

 1. græd - slet - bloker. just let it all out girl, it hurt and that is okay. Mærk dine følelser i stedet for at undertrykke dem. De næste mange dage/uger/måneder bliver en rutsjebane af følelser og det er okay, for det bliver bedre hver dag. Trust me! En god idé ville være at slette ham/hende. Jep, både på facebook, Instagram og Snapchat mm. Så længe at du ikke kan kontakte ham, så er du safe! Hvis han derimod kontakter dig, og ikke kan lade dig være i fred, så please! bloker ham.
 2. vær sammen med dine bedste venner/veninder. Der er intet som hjælper på et heartbreak end dine bff's, så smut over til dem eller inviter dem hjem til dig, og hold en rigtig tøseaften. Tal om de svære ting når der er behov for det, men tillad også dig selv at nyde samt have det sjovt i samme stund. Man kan godt føle flere ting på en gang, og kan du få lov til at grine og have det sjovt sådan helt ægte så please lad dig følge med i den retning - du fortjener at have det sjovt.
 3. look good for yourself. Der er intet som får mig til at føle mig værre end hvis jeg også ligner mit værste, hahah. Så ha' en fin balance med at sidde hjemme i dit nattøj og gemme dig for synet af andre mennesker, men også bevæg dig ud i verdenen med et mega lækkert outfit, hvor håret og makeuppen også bare spiller. Trust me, if you look good you will feel good.
 4. læg mærke til andre fyre/piger. Samme dag jeg fik mit "heartbreak", har jeg aldrig set så mange lækre mænd i Odense, hahah! Så om du er til mænd eller kvinder, trust me der findes andre - og jeg havde et "forhold" til denne her fyr i ca 3 år - you will be fine.
 5. Tag tid til dig selv. Der er nu gået lidt over 1 uge, og jeg var ærligt talt ret ked af at skulle hjem fra min veninde. Hun var der basically fra dagen jeg fik beskeden (det var over snap, lol) til nu. Så tanken om, at jeg skulle hjem til min lejlighed i samme by som han bor i, hvor ingen af mine veninder bor... det gjorde mig en smule trist. Men det hjælper at være lidt alene med tankerne. Jeg accepterer alle de følelser som kommer, og jeg lader dem komme ud. Men stille og rolig vend tilbage til din hverdag, og se dine mål for dig igen. Du er så meget mere værd og du skal nok komme på toppen igen meget snart!
 6. køb en god vibrator!!!! hahah, selvfølgelig skulle det være punkt nr. 6. Jeg var typen som altid har kørt "manuelt" i forhold til min egen self-pleasure. Det var så lige indtil at jeg blev overtalt af min veninde til at skaffe mig en vibrator. And i'm telling you, it is the best gift ever! So go get it!
 7. Gør din hverdag mere romantisk. Nu ved jeg godt at vi er single, men derfor skal vores hverdag også gøres til noget specielt! Så jeg prøver lige nu at forkæle mig selv med små ting, du ved, som en kæreste måske ville gøre for mig. Så jeg køber blomster, lækkert skincare, snacks og tager mig selv på café/kaffe dates. Og så er jeg også blevet bedre til at stoppe op hver gang jeg ser et spejl, og liiiige giver mig selv et indre kompliment, fordi DAMN. Jeg fangede også mig selv i ikke at ville købe noget lækkert takeaway alene, men så tænkte jeg "okay, hvis han havde været her, så havde i 100% købt det", så hvorfor ikke treat dig selv til det du gerne vil have? Havde du tænkt dig at gøre det sammen med din significant other, så kan du også gøre det med dig selv. Treat yo' self! Også, hvis en mand ikke kan behandle mig bedre end jeg selv gør, så er han på ingen måder worth it! PERIODT!
 8. Fokuser på dine venskaber, familie og din karriere. De vil altid være der når du falder tilbage, og når du skal kæmpe dig op igen. Plej de relationer du har dig, og husk på de ting som faktisk har en værdi i dit liv. Der er så mange skønne ting i denne verden, som ikke handler om mænd (kedeligt *gab*).
 9. Klassikeren, get a new look. Føler du for at ændre dit look total med enten en ny frisure, garderobe el.lign. Gør det! Man skal aldrig undervurdere the power of a great new haircut. Åh nej, han kunne ikke lide kort hår, men du ville faktisk gerne prøve det? Gør det! årh han var ikke så glad for alt for meget makeup, men du er de vildeste makeup skills? Girl go do it! Oh han kunne ikke lide at du viste for meget hud? Girl... go do whatever you want! Du er herre over dig selv, du kan være hvem end du ønsker at være. Og han sætter ikke en stopper for det længere. Det er så sjovt når mænd spørger, hvorfor kvinder altid "gør noget ekstra ud af dem selv" efter et breakup. Det var nok fordi du holdte hende tilbage, makker.
 10. Stol på at universet har din ryg. Der er en grund til at i to ikke skulle være sammen. Lad det være en tryghed, at du nu er fri og at du nu kan komme videre fra det kapitel. Jeg siger ikke at man skal skynde sig igennem denne proces overhovedet! Det tager tid, og det er noget du må gå igennem. Men jeg ved at du kommer ud på den anden side så meget stærkere, fordi du er en mega sej kvinde som kan klare alt hvad hun sætter sig for.
 11. se dine yndlingsserier. Jeg har lidt en rutine med at sætte nogle klassiske tøseserier på, hvis jeg har det skidt. Mine bedste serier til at komme ovenpå eller bare til at tænke på noget andet er: sex & the city, new girl, emily in paris og the bold type. Girl power serier, som både kan få dig til at grine, græde og get back on track.

I kan følge mig på instagram lige her: mariaalauritzen

Hvis i har andre gode tips, må i meget gerne skrive dem i kommentarfeltet. Lad os hjælpe hinanden!

I love you guys <33

Xoxo Maria

Synes godt om