New in interior – Glass and a little bit of gold


image2

Hey guys! Jeg købte denne rigtig fine vase fra H&M til kun en 50’er! Yes it was on sale, men jeg lever seriøst for vilde tilbud! Vasen bliver lige nu brugt til, at passe på alle mine scrunchies eller bare hårelastikker generelt, because let’s be honest we always lose those little suckers… Men jeg regner dog senere med at finde nogle fine blomster, faux eller ej, jeg vil gerne se den leve op til sit “real” potentiale, hahah. But for now må den stå og pynte lidt med faverige scrunchies mm. Den fås også i en XL størrelse, hvilket også var en jeg overvejede, men nu må vi se ;)

Xoxo Maria

image1image3image4


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-end dreams - Versace w dupes