New in interior - Glass and a little bit of gold

New beauties!!


image1Hey guys! Jeg fik her sidst udvidet min makeup samling en smule med disse 3 lækre ting. To af tingene er købt over Beautybay: Bronzeren og Highlighteren, hvor at Setting sprayen fra MAC er købt i Magasin. Jeg har aldrig rigtig været en pige, som brugte bronzer, som i overhovedet – pga. min meget blege hud, troede jeg at det vil se alt for voldsomt ud. Men jeg har nu prøvet denne fra St. Tropez, som overraskende nok er helt fin, jeg skal bare ikke gå amok med den, hahah.

Jeg købte også en highlighter, den lå i den lidt mere expensive ende (ca. 300kr), men Instagram made me buy it. Og come on, man kan aldrig have nok higlightere. Denne er fra Cover FX i farven “blossom” som er en fin lyserød-ish farve. Til sidst købte jeg en setting spray fra MAC, nemlig “prep + prime fix+”, som jeg har hørt så meget godt om. Og nu hvor jeg var løbet tør for min forrige setting spray (Face mist – Trine’s wardrobe) så blev jeg nødt til at prøve denne fra MAC. Indtil videre så er jeg ret vild med den!

Xoxo Maria

image2image3image4image5


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in interior - Glass and a little bit of gold