New in makeup - The bh cosmetics X Carli Bybel palette

New in fashion – Pink velvet bag


image4
Hey guys! Jeg købte denne lyserøde skønhed fra Gina Tricot her forleden. Jeg er helt vild med at den ligner en faux Chanel, og at det er en skuldertaske med en lang guldkæde. Jeg er nemlig ikke helt så stor fan af clutches el. lign. så den er perfekt til mig! Jeg købte den endda på tilbud, eftersom du får 25% off på hele dit købt, hvis du melder dig ind i Gina Tricot’s club. Originalprisen er i forvejen ret billig for sådan en fin og rimelig stor taske, nemlig kun 249 ,- men jeg gav ca 186 ,- say whaaat?! Det er en ret god pris for en taske, der ser dyr ud. Så hvis du godt kunne tænke dig en expensive taske, men du ikke lige har pengene til den, så ville jeg klart anbefale denne til at starte med. Den giver en ret lækker og lukseriøs feeling når man har den på, og ingen kan se at du kun har betalt 249 kr for den ;)

Xoxo Maria

image2image5image3


   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in makeup - The bh cosmetics X Carli Bybel palette