It's not a want, it's a need! // Missguided must haves...

I bought the “Kendall Jenner dress”!


Hej loves.

Lige siden jeg så billeder fra Kendall J’s 21 års fødselsdag, så måtte jeg bare have den kjole hun havde på! Jeg har bare ventet på at kjolen blevet lavet en del mere prisvenlig end lige præcis den som hun bar, for let’s be honest den har jeg ikke råd til. Jeg var så heldig at finde nogle stykker helt magen til, til lidt forskellige priser, som jeg selv synes er “fair nok” – dog er den ene lidt expensive. Jeg tænkte at der nok sidder mange ligesom mig selv, som ville have fat i denne kjole, men som heller ikke har råd til den ægte vare. Så jeg ville dele disse replicas med jer, som bare må have fat i den – jeg fandt også modellen i guld, hvis i ikke er til sølv ;) Det ville være en perfekt nytårskjole, ellers kan i også bruge den til nogle lækre “going out” outfits, hvilket er det jeg har i tankerne. Jeg bestilte dén hjem, som ses på billede nr. 1.

Bare klik og shop!

il_570xn-1085602174_5uhvil_570xn-1130342037_s5rfil_570xn-1135507749_fs3bkendall-spotlight-silver-dress

Xoxo Maria


2 kommentarer

 • sølvkjoleleder

  Hej! Hvordan var kjolen da du prøvede den? er det behageligt nok, og hvordan passer den, kan du eventuelt sætte fit pics op, da jeg virkelig overvejer at købe den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej! Jeg synes at kjolen passer fint (true to size), og jeg regner med at lægge nogle billeder på snart, så i kan se den bedre samt give nogle “pros & cons” omkring den!
   Xoxo Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's not a want, it's a need! // Missguided must haves...