4 Very #Extra NYE Looks!

Indeholder tilknyttede links

Hey ladies! Nytår er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder fest og farver samt nye goals for 2020! For at i kan nå at få bestilt noget tøj hjem, får i lige nogle nytårsoutfit idéer med det samme fra yours truly ;) Jeg håber det kan give jer lidt inspiration til jeres nytårslook!

Har i et favorit look ud af de 4?

Xoxo Maria

My favorite!!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Jeg elsker dette outfit! Det er super chic, men også ligeså extra som jeg kan lide det. Jeg vil lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke vil tage dette outfit på til hverdag, because i totally would!

I dette outfit kører vi all black! så hvis sort er din yndlingsfarve, så kan det være at dette look var noget for dig! I Mean look at the shoes! Jeg synes de er helt fantastiske. Og et lille tip til her om vinteren, hvis du gerne vil bære en kort kjole, så kan lange støvler være en god idé så du stadig kan holde varmen. Nu ved jeg godt at disse sko måske ikke er så varme, lol. Men hvis de nu ikke var lavet af et fishnet materiale...i ved hvad jeg mener. Jeg synes ihvertfald at lange støvler har været et hit for mig både i efteråret og her til vinter. Plus man kan have lange sokker på indenunder for ekstra varme, uden at det kan ses.

Kunne det her være et look for jer?

1. HER // 2. HER // 3. HER// 4. HER

Dette look er såååå cool - lidt insta-baddie vibes. Jeg så de her "diamant bukser" (nr. 4.) og jeg vidste bare at jeg måtte lave et look med dem. Jeg siger ikke at jeg allerede har købt bukserne, men det har jeg!

Synes bukserne er så flotte til en blazerkjole, og jeg fandt denne utrolig smukke kjole i lyserød, dækket til af glitter og alt andet godt. Så jeg vidste bare at det var et match! For at tilføje til denne her insta-baddie-ting vi har kørende, så har jeg tilføjet et par neon stilletter til looket - bukserne er utrolig lange, så man kan næsten kun have stilletter på til dem, bare lige et heads up. Og til at matche skoene fandt jeg denne neon taske, som bare var et must!

Hvis du ikke er til neon grøn, så kunne en hot pink også være så cool til! Der er mange måder at fuldende dette outfit på, så endelig gør hvad i føler jer bedst tilpas i. Be creative!


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Det næste look her, er lavet udfra mine tanker om de her store og fancy firmafester, som man ser på tv. Hvor alle er dressed to impress. Sååå, hvis i nu skulle stå i den situation... hahah, ej. Jeg kunne også godt se mig selv have dette outfit på til en nytårsfest, som blev holdt hjemme hos en ven/veninde, hvor man altså ikke skal i byen efter. Kunne i lige se jer selv i denne kjole på en club, ej jeg ville blive så ærgerlig, hvis nogen spildte en drink el.ling.!

En trend som jeg er enormt vild med er de her lange handsker. Jeg ved godt hvad i tænker "er vi gået tilbage til 1800-tallet?", ja og nej, for vi bruger de lange handsker, men vi laver det om til nutidigt fashion! Jeg synes det kan dresse enhver kjole op, om det så er en kort eller lang. Og så jeg elsker det mood jeg kommer i når jeg har dem på, i'm feeling very luxurious, honey.

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Dette outfit er inspireret af et look jeg bar tidligere i år. Jeg vil altid elske min Kendall/Paris kjole, som jeg kalder den. Har i ikke set Kendall Jenner og Paris Hilton have denne kjole (dog den originale) på, så google det lige!! Men okay, den kjole som jeg havde på var i farven sølv, hvilket i også sagtens kan købe samme sted som denne kjole er linket. Men jeg synes virkelig at det er en mega sej kjole, og det er en jeg har elsket at have på.

Til kjolen har jeg tilføjet en faux fjerboa og et par "gennemsigtige" platform sko. Det skal måske lige siges at den fest jeg var til tidligere i år, hvor jeg bare dette outfit, var en Vegas fest. Så ja, jeg havde en faux fjerboa og et par gennemsigtige stilletter på, and it looked amazing. Så derfor har jeg valgt at tilføje dette look, da det er total over the top, men det er også et mega sejt look, hvis man er til alt dette. Tasken synes jeg var en rigtig sød deltalje, og så også ultra festlig ud.

Synes godt om