3 Makeup produkter jeg bruger dagligt

Hey ladies, idag ville jeg lige dele 3 af mine favorit produkter, som jeg bruger på daglig basis. De tre produkter er nogle jeg har været enormt glad for, ja i en del år faktisk. Det er bestemt nogle produkter, jeg ikke skal gå ned på i mit eget personlige lager, hehe.

1. Benefit "They're real!" mascara, er den bedste mascara jeg har prøvet indtil videre. Den har overlevet rigtig mange situationer, såsom en tur i fitness, i vinters da jeg stod på ski og endda i 30 graders varme har den siddet fast på mine små vipper. Den er dog ikke vandfast, men det er en personlig præference da jeg ikke er så glad for vandfast mascara. Det er også den første mascara, som kan blive på mine nederste vipper uden at jeg er sort under øjet. Jeg har sjældent mascara på mine nederste vipper, da det altid ender med at sidde i en rende under øjet. Men denne mascara gør det faktisk muligt for mig, at have lidt lower-lash action! Kæmpe fan.


2. MAC "Whirl" lipliner. Nok en af de mest populære lipliners derude, efter Kylie Jenner oplyste at hun bl.a. brugte denne lipliner inden Kylie Cosmetics var en ting. Jeg er dog stadig rigtig glad for denne lipliner da den er nude men stadig har den en perfekt farve til mig da mine læber er meget pigmenteret by nature. Så jeg ville sagtens kunne bruge den til et naturligt look om dagen samt bruge den til et sexet aften look. Jeg elsker at bruge den under forskellige lipglosses, men den er også perfekt til rigtig mange læbestifter.

3. Anastasia Beverly Hills "Dipbrow" pomade i farven "Taupe". Hands down mit yndlings bryn produkt! Den fås i så mange forskellige farver, herunder også kølige nuancer, hvilket faktisk ikke er så almindeligt for brands at have i deres sortiment. Jeg er forevigt hooked på denne lille sag, og jeg tror faktisk også at den er vandfast for der skal meget til, før den bare lige kommer af. Den er rigtig nem at lave flotte bryn med, især hvis du har en god pensel - jeg bruger denne. Så hvis du skal have opgraderet dine bryn produkter, så bliver du nødt til at anskaffe dig denne.

Xoxo Maria

Synes godt om