10 Film på Netflix | jeg så i påsken

"Seaspiracy". Dette er klart en af de bedste og mest vigtige dokumentarfilm lige nu. Min mor og jeg sad tilbage med en rigtig dårlig smag i munden, efter vi så denne film. Please, hvis i skal vælge en film her fra listen så SE DENNE!! 10/10.

"The platform". Sååå denne film fangede virkelig min opmærksomhed. Filmen er på spansk, bare lige til jer som måske foretrækker engelske og danske film, så er denne måske ikke lige for jer. Men virkelig fangende film, men også utrolig grænseoverskridende at se. Filmen er ikke for de sarte sjæle, lad mig sige det sådan. 7/10.

"The edge of tomorrow". Okay, jeg er virkelig ikke en actionfilm kind of girl, så denne film var ikke lige lavet til mig, haha. MEN jeg elsker film som har noget med tidssløjfer at gøre, så alligevel fandt jeg den ret underholdende... plus så elsker jeg Emily Blunt, som er en af hovedpersonerne, hvilket gjorde filmen pænt cool. 6/10.

"About time". Jeg er normalt ikke en sucker for romantiske film, men denne film fangede mig total! Jeg grinte og græd, og kunne slet ikke tage øjnene fra den - og så indeholdte denne film også tidsrejser, hvilket jeg jo elsker! Klart en film jeg gerne vil se igen! 9/10.

"Moxie". Okay så denne film er klart lavet til et yngre publikum, MEN ej hvor er jeg glad for at se emnet "kønsdiskrimination" blive taget op, til dem som går i folkeskole/gymnasiet! - Derfor får den lige en lidt høj rang: 7/10.

"Bad boys". Sorry guys, men denne film fangede mig slet ikke. Igen, jeg er ikke så god til actionfilm så det er sikkert derfor, men jeg kommer ikke til at se de andre "Bad boys" film. Også selvom jeg elsker Will Smith i "Men in black", så sagde denne mig desværre ikke noget. 4/10.

"Awekenings". Helt fantastisk film! 10/10. Filmen er baseret på virkelige hændelser, Robin Williams har hovedrollen og man bliver mindet om, hvad der virkeligt er vigtigt her i livet. Jeg havde lyst til at græde, men min mor lå og sov ved siden af mig - det var sent, og hun havde set filmen før. Så smuk en film, waow.

"Anna". Så måske har jeg en bestemt smag inden for actionfilm, for jeg er ret vild med kvindelige spionfilm, haha. Efter jeg så Angelina Jolie i hovedrollen i filmen "Salt", så var jeg totalt hooked! Denne film er lidt i samme stil, hvilket jeg ret godt kan lide. Så hvis i vil se en sej kvinde på skærmen, så smut ind og se denne! 7/10

"Pet Sematary". Er der noget min mor og jeg elsker at se sammen, så er det gyserfilm. Jeg havde i forvejen set denne, men jeg blev nødt til at vise den til min mor. Den er crazy god! Dette er faktisk en af de gyserfilm, hvor man bliver vild overrasket samt virkelig fanget i plottet - og så elsker jeg generelt bare Stephen King. 9/10.

"Trainwreck". Så denne film er en af de romantiske komedier, mest komedie, hvor man få en feel-good følelse efter at have set den. Jeg synes ikke at den er noget mega specielt, men den fik mig da til at grine. Lidt en "tidsfordrivsfilm", som man IKKE skal sætte på med sine forældre til stede (medmindre at mange sexscener ikke er akavet for dig og dine familie, whoops). 6/10.

I kan følge mig på min Instagram HER! Og så håber jeg at i har haft jer en dejlig ferie, uge eller weekend <33

Xoxo Maria

Synes godt om